CRpromene v1.10 – nova verzija

Stigla je sveža roba – nova verzija programa CRpromene 🙂 . Napisaću kasnije opÅ¡irniju poruku o promenama i novim opcijama u ovoj verziji, ali ukratko najvažniji noviteti su: nove opcije za snimanje spiska promena u Microsoft Excel formatu, kopiranje na Clipboard, kao i praćenje promena po redosledu na spisku akcionara.

Novu verziju programa CRpromene v1.10 možete preneti sa download strane.

4 comments

4 Comments so far

 1. Vujaklija februar 29th, 2008 18:10

  Meni ne radi program najbolje,uopste i ne pokazuje razliku u stanju i ako je doslo do promena na stranici CRHOV-a!! Da li mozda koriscenje opere pored explorera pravi ove probleme!!???

 2. Jovan mart 1st, 2008 11:57

  Proveriću na Operi da li možda snima drugačije html fajlove nego IE i Firefox. Ako možeš, pošalji na mail primere tih fajlova na kojima ne pokazuje razliku u stanju, pa da vidim šta se dešava.

 3. Jovan mart 19th, 2008 02:21

  U međuvremenu sam proverio sve i na Operi, radi bez problema. Ako si probao razlike na dva uzastopna dana, možda CRHoV nije još bio ažurirao stanje za sledeći dan (vreme ažuriranja im varira, ja skidam dnevno stanje kasno uveče, kao najsigurniju kombinaciju) pa si dobio dva identična stanja? Da li se na prvi pogled vide ikakve razlike kad gledaš direktno ta dva html fajla gde su snimljeni spiskovi?

 4. Kiza mart 23rd, 2008 11:22

  Cao! Prvo da pohvalim program. Svaka ti cast! Vrlo je jednostavan i pregledan. Ono sto bih ti preporucio da uradis je sledeca funkcionalnost, znaci da stavis neku vrsta search-a po ulagacu za odredjeni period. Npr. kad izaberem Vojvodjanska banka custody, da vidim sve njihove kupnje i prodaje odredjene akcije za period koji definisem. Takodjer kad bi tako prosirenu verziju softvera prosirio i na trzista u regiji npr. Hrvatska FBIH, Banja Luka, Makedonija, da na isti nacin mogu da se prate promene kao na CRHOV-u mislim da bi u par meseci imao najmanje 10.000 korisnika 🙂 U svakom slucaju svaka cast za uradjeno!

Leave a reply