CRpromene v1.10 – nova verzija

Stigla je sve┼ża roba – nova verzija programa CRpromene :) . Napisa─çu kasnije op┼íirniju poruku┬áo promenama i novim opcijama┬áu ovoj verziji, ali ukratko najva┼żniji noviteti┬ásu:┬ánove opcije za snimanje spiska promena u Microsoft Excel formatu, kopiranje na Clipboard, kao i pra─çenje promena po redosledu na spisku akcionara.

Novu verziju programa CRpromene v1.10 mo┼żete preneti sa download strane.

4 comments

4 Comments so far

 1. Vujaklija februar 29th, 2008 18:10

  Meni ne radi program najbolje,uopste i ne pokazuje razliku u stanju i ako je doslo do promena na stranici CRHOV-a!! Da li mozda koriscenje opere pored explorera pravi ove probleme!!???

 2. Jovan mart 1st, 2008 11:57

  Proveri─çu na Operi da li mo┼żda snima druga─Źije html fajlove nego IE i Firefox. Ako mo┼że┼í, po┼íalji na mail primere tih fajlova na kojima ne pokazuje razliku u stanju, pa da vidim ┼íta se de┼íava.

 3. Jovan mart 19th, 2008 02:21

  U me─Ĺuvremenu sam proverio sve i na Operi, radi bez problema. Ako si probao razlike na dva uzastopna dana, mo┼żda CRHoV nije jo┼í bio a┼żurirao stanje za slede─çi dan (vreme a┼żuriranja im varira, ja skidam dnevno stanje kasno uve─Źe, kao najsigurniju kombinaciju) pa si dobio dva identi─Źna stanja? Da li se na prvi pogled vide ikakve razlike kad gleda┼í direktno ta dva html fajla gde su snimljeni spiskovi?

 4. Kiza mart 23rd, 2008 11:22

  Cao! Prvo da pohvalim program. Svaka ti cast! Vrlo je jednostavan i pregledan. Ono sto bih ti preporucio da uradis je sledeca funkcionalnost, znaci da stavis neku vrsta search-a po ulagacu za odredjeni period. Npr. kad izaberem Vojvodjanska banka custody, da vidim sve njihove kupnje i prodaje odredjene akcije za period koji definisem. Takodjer kad bi tako prosirenu verziju softvera prosirio i na trzista u regiji npr. Hrvatska FBIH, Banja Luka, Makedonija, da na isti nacin mogu da se prate promene kao na CRHOV-u mislim da bi u par meseci imao najmanje 10.000 korisnika :) U svakom slucaju svaka cast za uradjeno!

Leave a reply

´╗┐